Denne pasta ret er bare perfekt når man gerne vil have 'rigtig' mad men ikke rigtig gider at bruge 100 år på det.Efterårs Pasta
(til 2 personer)
1 rød peberfrugt i tynde stænger
1 løg groft hakket
1 fed hvidløg revet
5-6 champignoner eller anden spændende svamp i skiver
2 skiver bacon eller spegeskinke i tern
Smør/olie til stegning
200g spaghetti (på billedet er det fuldkorns spaghetti)
Sæt vand over til spaghetti. Steg bacon/skinke til det tager lidt farve. Sæt spaghettien over. Tilsæt grøntsagerne og hvidløg til baconen/skinken - sautér mens spaghettien koger. Når pastaen er næsten færdig så tag et par store grydeske-fuld pasta vand og smid over i panden så det danner lidt 'sovs'. Når pastaen er 'al dente' så tag den direkte fra vandet og kom den over i panden (der må gerne komme pasta-vand med). Rør det hele sammen og fordel på 2 tallerkener - og kom gerne lidt revet parmesan over!
Mums - hurtig 'rigtig' mad!
tirsdag den 7. oktober 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar