tirsdag den 7. oktober 2008

Supernem efterårspasta

Denne pasta ret er bare perfekt når man gerne vil have 'rigtig' mad men ikke rigtig gider at bruge 100 år på det.Efterårs Pasta

(til 2 personer)
1 rød peberfrugt i tynde stænger
1 løg groft hakket
1 fed hvidløg revet
5-6 champignoner eller anden spændende svamp i skiver
2 skiver bacon eller spegeskinke i tern
Smør/olie til stegning
200g spaghetti (på billedet er det fuldkorns spaghetti)

Sæt vand over til spaghetti. Steg bacon/skinke til det tager lidt farve. Sæt spaghettien over. Tilsæt grøntsagerne og hvidløg til baconen/skinken - sautér mens spaghettien koger. Når pastaen er næsten færdig så tag et par store grydeske-fuld pasta vand og smid over i panden så det danner lidt 'sovs'. Når pastaen er 'al dente' så tag den direkte fra vandet og kom den over i panden (der må gerne komme pasta-vand med). Rør det hele sammen og fordel på 2 tallerkener - og kom gerne lidt revet parmesan over!

Mums - hurtig 'rigtig' mad!

Ingen kommentarer: