mandag den 7. december 2009

Nemme Biscotti

Disse biscotti er super nemme at lave og er helt perfekte til 'dypning' i varme drikke!

3 dl sukker
1 spsk vanillesukker
3 æg
200 g let ristede mandler
1 tsk bagepulver
7 dl mel (eller lidt mere afhængigt af størrelsen på æggene)

Pisk sukker, vanillesukker og æg hvidt og luftigt, tilsæt mandler (afkølede). Bland mel og bagepulver og bland det i æggemassen. Det giver en godt klistret dej, så når du skal forme to aflange pølser af den på en bageplade med bagepapir, kan det være en fordel at have lidt fugtige fingre. De to dejpølser skal være ca. 2 cm høje og 4 cm brede - og så længden af bagepladen. Bag dem i 25 min v. 200 grader. Tag dem ud, sluk ovnen og lad dem køle i 3-5 min. Brug nu en skarp kniv til at skære 1,5cm brede skiver og læg dem tilbage på bagepladen som de nu kan passe derpå og gør dem sprøde ved at lade dem stå i ovnen ved eftervarmen i ca. 15 min.

Mums...

Ingen kommentarer: