lidt tosset med mad... er du også?? Her finder du alle mulige og umulige opskrifter på mad, historier om mad, og anmeldelser af spisesteder i ind- og udland.
onsdag den 30. april 2008
Brød fyldt med smag og god krumme. Ville lige blogge et billede af hvad vores lille miniovn kan præstere. Dette brød er lavet på Ølandshvede og almindelig hvede - begge stenmalede og økologiske, på økologisk gær og med lang hævetid. Det er bagt på fuld knald i en miniovn - så den kan vist ikke ses som en begrænsning!
1 kommentar:
Anonym
sagde ...
Nam Nam Nam! Der er bare ikke noget som Fay's brød! Sidder og bliver helt sulten... Den miniovn er et hit!
'Lidt tosset med mad' handler om mad - om at være glad for mad, god mad, men også om at være glad for at lave mad - at opfinde mad. For mig er madlavning ren afstresning - og tænk lige på at når man selv laver mad, så får man det man helst vil ha'!
Om emnerne på bloggen... Emnerne på bloggen er måske ikke helt hvad de skilter med. F.eks. har Tapas emnet ikke rigtig noget med spansk tapas at gøre, men er mere små retter/tilbehør/salater som kunne være en del af et tapas-agtigt måltid. Sådan dukker der måske nogle lidt sjove ting op i emnerne - men det er også for at undgå at have en million emner!
1 kommentar:
Nam Nam Nam! Der er bare ikke noget som Fay's brød! Sidder og bliver helt sulten...
Den miniovn er et hit!
Send en kommentar