onsdag den 30. april 2008

Berlin!

I bededagsferien stak min dejlige veninde Jenni og jeg af til Berlin for at nyde byens kreative vibe og at spise fantastisk og billig mad.

Vi boede i Prenzlberg - lige ved Eberswalder Strasse U-Bahn station - Lige der hvor der ligger det spisested der passer perfekt ind i en low-budget weekendtur til Berlin: ALI BABA.

Ali Baba er muligvis et ret kitschet sted på linie med vores ulidelige kebab-barer herhjemme, men de har respekt for maden - og de kan virkeligt lave mad! Maden er virkeligt billig og virkeligt lækker - på billedet ses den klassiske döner, her i kyllinge-udgave med hjemmelavet sesambrød, salat, kål, agurk, tomat, løg og hjemmelavet yoghurt dressing med hvidløg. Denne type döner kan OVERHOVEDET ikke sammenlignes med det 'kebab' pjat vi får i Danmark. Det er veltillavet, med gode friske råvarer - det hele er hjemmegjort/hjemmelavet og det er lige i øjet!

Bortset fra alle de lækre mellemøstlige specialiteter de præsterer hos Ali Baba - så har de også en brændefyret stenovn hvor de laver de lækreste enkle pizzaer! Der er vist ikke noget på deres spisetavle jeg ikke kan anbefale.

MMMMMMH!

Ingen kommentarer: