Denne Cheesecake er fra 'Aschehougs Store Bagebog', den smager fantastisk og er supernem at lave.
Bund:
10 Digestive kiks
50 g smør
½ dl farin
Smelt smøret, knus kiksene og bland alle tre ingredienser sammen. Pres blandingen sammen i bunden af en lille springform (ca. 20cm). Stil bunden i køleskabet mens du laver fyldet.
Fyld:
5 blade husblas
200 g flødeost naturel
3 dl creme fraiche (9% er fint)
2½ dl flormelis
Saft og revet skal af 1 økologisk citron
Udblød husblas i koldt vand.
Bland ost, syrnet fløde og flormelis sammen med citron saft og skal til en jævn masse - gøres bedst med piskeris.
Tag husblassen op og smelt den i en gryde eller i microovnen. Lad den køle lidt af før end den blandes i ostemassen (lad en tynd stråle rende ned i ostemassen mens der røres). Lad cremen stivne en smule førend den hældes oven på bunden. Stil den koldt, efter 2-3 timer er den klar til servering - evt. med friske bær!
ENJOY!
fredag den 2. maj 2008
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar