torsdag den 12. juni 2008

Rød Rød Cous Cous



Du skal bruge:

Tomater (helst cherry)
Røde pebre
Rødløg
(Grillede røde pebre (evt. fra glas))
(Chili)
Basilikum
Citronsaft
Salt & Peber
Cous Cous (gerne fuldkorn)

Kom passende mængde Cous Cous i en skål - dæk med koldt vand og et par spsk. fulde citronsaft. Smag til med salt og peber.
Skær cherry tomaterne i kvarte. Snit de røde pebre fint (både de grillede og friske) også lidt rødløg. Snit basilikum (og chili) fint. Når cous cous'en er blødt op checker man lige om den er mør - så tilsætter man alle de snittede godter!

Den må ikke serveres direkte fra køleskab, så bliver den nemlig kedelig. Lad den stå og suge smagen fra basilikum og alle de andre godter i hvert fald 1½ time inden man spiser den.

Den er rigtig god med en dressing lavet på creme fraiche/fromage frais. Smag til med citronsaft, salt, peber, paprika og en lille smule koncentreret tomatpuré.

Ingen kommentarer: